Over Elso Care

Elso Care is een zusterbedrijf van First Care veiligheidstrainingen & advies. First Care heeft zich in 15 jaar tijd gespecialiseerd in het opzetten en ondersteunen van de totale Bedrijfshulpverleningsorganisatie binnen bedrijven en het verzorgen van diverse trainingen op maat zoals BHV / EHBO / AED / Vaardigheidstrainingen.

Door de groei van First Care begon de behoefte aan een eigen cursus- en kantoorruimte steeds groter te worden. Hierdoor ontstond het idee om op een nieuwe locatie aan de Kraaivenstraat te Tilburg Elso Care te starten. 

De naam Elso Care is tijdens een wandeling ontstaan. De afkorting staat voor Elly Scholten - Oprins, de eigenaar van Elso Care. Elly heeft zelf 33 jaar in de gezondheidszorg gewerkt. Ze heeft dit vak met liefde gedaan en is nu een andere weg ingeslagen. Met Elso Care zorgt Elly ervoor dat haar gasten het naar hun zin hebben en dat cusussen, vergaderingen, teamdagen, presentaties e.d. erg ontspannen kunnen verlopen, zodat de gasten met een tevreden gevoel weer naar huis gaan. 
 
Het logo van Elso Care is een driehoek met daarin de kleuren van de regenboog. Deze kleuren staan voor openheid, gezelligheid, oneindige service... Elso Care wil vooral vrolijkheid en gezelligheid uitstralen en daarom heeft Elly gekozen voor deze kleuren, die ook weer terug komen in de aankleding van de ruimtes. Er is gebruik gemaakt van veel glas in het hele gebouw, ook in de lunchroom en het kantoor. Dit geeft de openheid van het bedrijf weer.